HUN | ENG

Kiadó és eladó raktárak az Ön igényeire szabva!

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Átadta legújabb logisztikai csarnokát az Infogroup

Az Infogroup átadta kelet-magyarországi ipari portfóliójának legújabb csarnokát saját üzemeltetésű ipari parkjában, a Polgári Ipari Parkban. A 4500 négyzetmétert magában foglaló ipari-logisztikai csarnok a parkban már meglévő 27 000 négyzetméteres fejlesztés folytatásaként jött létre.

A fejlesztés során az Infogroup nagy hangsúlyt fektetett zöld megoldások integrálására: biológiai szennyvízelvezetés, szelektív hulladékgyűjtés, LED világítás és kerékpárút kiépítésével, valamint napelemek telepítésével járul hozzá a csarnok fenntartható működéséhez.

AZ ÉPÜLET BÉRBEADÁSÁRA A TÁRGYALÁSOK A VÉGSŐ FÁZISBAN VANNAK ÉS A FEJLESZTŐ VÁRAKOZÁSAI SZERINT NAPOKON BELÜL LEZÁRULNAK.

A Polgár Ipari Park 58 hektár területet foglal magában, amelyből a frissen átadott csarnokkal együtt 32 000 négyzetméter ‘A’ kategóriás, saját fejlesztésű könnyűipari- és raktárcsarnokaiban nyújt bérleti lehetőséget, valamint fejlesztési telkeket.

A fejlesztő a csarnok építéséhez a Széchenyi 2020 pályázat keretében 650,87 millió forint összegű pályázati támogatásban részesült.


Forrás: portfolio.hu