HUN | ENG

Kiadó és eladó raktárak az Ön igényeire szabva!

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Kiderült, ki vásárolta meg a reptér melletti logisztikai parkot

Megvásárolta a WING a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér vonzáskörzetében található Airport City Logisztikai Parkot, amely mintegy 44 ezer négyzetméter modern raktárépületet és 8 ezer négyzetméter irodaterületet foglal magában. A CPI csoporttal kötött tranzakció rekordalacsony, 5,6 százalékos hozamszinten valósult meg.

Megvásárolta a WING a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér vonzáskörzetében, az Üllői út közelében található Airport City Logisztikai Parkot. A közel 12 hektáros telken található üzleti park mintegy 44 ezer négyzetméternyi modern raktárépületet, valamint 8 ezer négyzetméternyi irodaterületet foglal magában hat meglévő, illetve egy építés alatt álló épületben.

A TRANZAKCIÓ 5,6 SZÁZALÉKOS HOZAMSZINTEN VALÓSULT MEG, AMI A MAGYAR IPARI ÉS LOGISZTIKAI INGATLANPIACON A VALAHA MÉRT LEGALACSONYABB ÉRTÉK.

A tranzakció során az eladót a Dentons ügyvédi iroda és a CBRE ingatlan ügynökség, a vevőt a DLA Piper ügyvédi iroda képviselte. Az Airport City jól illeszkedik a WING meglévő ingatlanportfoliójába, mivel a vállalat több korábbi beruházása valósult már meg a térségben, a repülőtér vonzáskörzetében. Ezek a 2-es terminál mellett található ibis Styles Budapest Airport Hotel, vagy a pilóta- és légiutaskísérő képzési központ. A most megvásárolt logisztikai park mellett a cégcsoport ipari portfóliójába tartoznak még az East Gate és East Gate PRO, valamint a Login üzleti parkok is.


Forrás: portfolio.hu