HUN | ENG

Kiadó és eladó raktárak az Ön igényeire szabva!

Online ajánlatkérés! +36 20 381 3917

Új logisztikai park épül Budapest közelében

21 ezer négyzetméteres logisztikai park épül Budapest vonzáskörzetében, az M1-es autópálya mentén, Biatorbágyon.

A DEFACTORING Zrt. fejlesztéseként megvalósuló LogiCube Park kiemelkedő műszaki színvonalú, fenntartható raktárépületeket és magas minőségű irodaterületeket kínál, elsősorban kis- és középvállalkozások számára. A projekt első üteme, amely 1 milliárd forintos beruházást jelent, idén novemberben indul, az átadás 2022 utolsó negyedévében várható.

Az 55 ezer négyzetméteres területen megvalósuló LogiCube Park első ütemében 2550 négyzetméter raktárépület és a hozzá tartozó irodaterület kerül megépítésre. Az összesen négy ütemben felépülő, modern és fenntartható műszaki megoldásokkal rendelkező park létesítményei 1000 és 7500 négyzetméter között kínálnak bérelhető raktár- és „A” kategóriás irodaterületeket, valamint belső parkolókat a bérlők részére.

A projekt 2015-ben indult zöldmezős beruházásként, ahol az induló legfontosabb feladatok a közművek bevezetése és a jó minőségű bekötőút megépítése voltak. A főként kkv-k számára ideális park megépítésénél energiahatékony megoldásokat alkalmazunk, amelyek magukba foglalják a hőszivattyús gépészeti rendszereket, a napelemek telepítését, illetve a hatékonyabb szigetelésért és élhetőbb környezetért a zöld homlokzat kialakítását” – mondta Nagy Olivér, a DEFACTORING Zrt. vezérigazgatója. „Már megkezdtük a bérbeadási tárgyalásokat, amelyben kizárólagos partnerünk a 108 Agency – reményeink szerint a remek adottságokkal rendelkező park népszerű lesz a bérlők körében”.

Az összesen 8,5 milliárd forintos beruházással megépülő logisztikai park első ütemének építése 2021 novemberében kezdődik, és várhatóan 2022 negyedik negyedévében kerül átadásra. A fejlesztés folyamatosan zajlik majd, az utolsó ütem befejezése 2028-ra várható. A LogiCube Park elhelyezkedésének köszönhetően mind a főváros, mind az M0/M1/M7 autópályák könnyen és gyorsan elérhetők, így ideális választás kis- és középvállalatok logisztikai igényeinek kielégítésére. A park a közelben levő vasútállomás és buszmegálló révén tömegközlekedéssel is megközelíthető.


Forrás: DEFACTORING Zrt